01.11.2022 - Bytte av SSL sertifikater

På grunn av årlig utløp av SSL sertifikater for *.smarthosting.no må dette byttes i vårt miljø. Dette gjelder kunder med brukere i smarthosting.no domenet og som benytter https://portal.smarthosting.no/for pålogging.

Utskifting av SSL sertifikater vil starte kl 21.30 den 1. november 2021 og det vil i korte perioder ikke være mulig å logge på eksternt skrivebord.

Vi beklager ulempen dette medfører.

----

Kl. 21:51 - Skifte av sertifikater er ferdig. Eventuelle problemer meldes til support@smartit.no